Nastere naturala la Spitalul Targu Neamt, cu doamna doctor Madalina Iovoaia

In seara de 1 Ianuarie 2018 mi s-a rupt apa pe la ora 20.00 si m-am dus sa ma pregatesc de spital deoarece doamna doctor mi-a specificat sa nu astept daca mi se rupe apa si sa vin la spital…zis si facut, la ora 21.00 eram in cabinetul asistentelor, o doamna asistenta m-a consultat si a sunat doctorita, mi s-a facut o injectie de Calciu si am fost pusa pe un pat la monitorizare pana a venit doamna doctor.

Am completat o serie de documente care le erau lor necesare si am asteptat…eu mai am un copil si stiam ce ma asteapta asa in mare 🙂 (cu toate ca la el a fost un intreg balamuc, insa am nascut in alt oras) dar am zis sa stau calma pana vin durerile alea mari…

Doamna doctor mi-a zis ca poate dura 2 ore sau 6 ore si eu am tot sperat la 2; in tot acest timp, cand durerile au inceput sa creasca, eu am inceput sa implor calmante si o perfuzie ca vreau sa ma dau cu capul de pereti, insa mereu mi s-a explicat care sunt avantajele si dezavantajele acestor chestii si ca e cel mai bine sa lasam natura sa-si faca treaba…m-au pus iar la monitor si contractiile au atins cota maxima si doamna asistenta a zis ca trebuie sa ma urc sa nasc…simteam ca visez, eram in stare sa topai desi chipul meu spunea altceva.

La ora 3.45 am adus pe lume o fetita minunata si sanatoasa si da, au avut dreptate, eu ma simteam extraordinar! In continuare am asteptat ca doamnele sa-si termine treaba si eu ma uitam doar la puiul meu…vreau sa va spun ca m-am dat jos pe picioarele mele, ba chiar am facut si glumite cu personalul:).

Dezavantaje: prea cald in saloane:))), parca eram la plaja.

Avantaje: personal pregatit, bine instruit, cu foarte mult bun simt (si includ aici tot personalul care s-a ocupat de noi pe perioada spitalizarii), doctori care isi fac treaba si vorbesc frumos cu toti pacientii, indiferent daca sunt pacientii lor sau nu; blocul operator este in renovare totala, deci in curand vor fi si aici sali de nastere moderne; in timpul nasterii nu s-a urcat nimeni pe burta mea (la primul asa au facut); saloanele sunt curate, dezinfectate; noi am fost foarte ok, drept urmare nu am avut tratament.

Recomand cu foarte mare drag Spitalul din Targu Neamt, eu personal am fost foarte relaxata si multumita si am mers pe mana extraordinarei doamne doctor Madalina Iovoaia, cu toate ca si ceilalti medici au recomandari bune!

(Anca, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie, 2018

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Madalina Iovoaia | Spitalul Orasenesc Targu Neamt | Targu Neamt

Articole Similare

Nastere naturala in apa, Maternitatea Isis Constanta

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook