Nastere Naturala Medicover Octombrie 2022 Dr. Silviu Istoc

Buna ziua,

La finalul lunii octombrie am dat nastere celui de al doilea baietel al nostru, la maternitatea Medicover, asistata de domnul Dr.Silviu Istoc.

Prima nastere a fost tot naturala, insa a durat foarte mult travaliul si o epidurala foarte puternica si efectuata destul de tarziu a facut ca nasterea sa fie finalizata prin forceps. Experienta nu a fost neaparat cea pe care mi-o doream, insa intr-un final am fost bucuroasa ca nu s-a ajuns la cezariana.

La a doua sarcina m-am pregatit intens din toate punctele de vedere pentru o nastere naturala fara epidurala. Dumnezeu mi-a ascultat rugile astfel ca am reusit in urma unui travaliu extrem de rapid (2ore si 20 de min) sa dau nastere baietelului meu,  fara niciun fel de anestezie.

Domnului Dr. Istoc i-am spus de la inceput care este dorinta mea si  dansul m-a sustinut in decizia mea cu mentiunea ca in timpul unei nasteri lucrurile pot lua oricand alta turnura. Ma bucur ca am ajuns sa il cunosc pe domnul doctor si ca am nascut asa cum mi-am dorit.

A fost o nastere minunata, alaturi de o echipa fantastica, tin sa mentionez aici ajutorul moasei Adina). Poate ca si bebe a contribuit foarte mult la asta fiindca nu s-a lasat mult asteptat iar travaliul a fost destul de scurt, asa ca am reusit sa rezist eroic pana la final.

Bebe a cantarit 3800, o greutate care in general sperie atat mamele care isi doresc o nastere naturala cat si unii medici care au tendinta sa insinueze subtil o cezariana din cauza faptului ca bebe e prea mare. Nu s-a simtit ca el are 3800g, s-a nascut relativ usor, ba chiar fara epiziotomie, doar cu o mica ruptura pe care a si reparat-o domnul doctor.

In ceea ce priveste clinica, conditiile cat si celelalte cadre medicale, au fost la un standard destul de ridicat cu unele mici exceptii din punctul meu de vedere. Un mare minus a fost limitarea vizitei la doar 15 minute pe toata durata sederii, ceea ce este infim de putin, precum si refuzul prezentei tatalui pe perioada travaliului, el avand voie  in sala de nasteri doar la expulzie.

La neonatologie bebe a fost pe maini bune, poate un pic prea intepat (analize peste analize, unele lucruri facute doar by default fara sa fie neaparat nevoie de ele, si recomandarea pentru antibiotic la niste valori doar foarte putin crescute ale unor analize de sange).

Per total, experienta nasterii a fost minunata si il recomand din suflet pe domnul doctor Istoc.

Mara

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 26 Octombrie, 2022

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Silviu Istoc | Medicover Bucuresti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook