Nastere prin cezariana la Medicover Bucuresti cu Dr. Silviu Istoc

Buna dragi mamici si viitoare mamici,

Am stiut tot timpul ca sunt în siguranță!…Asa as defini pe scurt perioada de sarcina. A fost cea mai linistită si radiantă perioada din viata mea!

Am ales sa nasc la Medicover Bucuresti, pentru că l-am ales pe domnul Doctor Silviu Istoc sa imi monitorizeze sarcina. De ce? In primul rand pentru ca este cel mai calm doctor pe care l-am intalnit vreodata si de asemenea este si foarte profesionist. Doar daca îl asculți iti da incredere ca esti pe mâini bune, esti in siguranta si orice s-ar intampla totul va fi bine. Pentru mine atitudinea medicului a contat enorm in perioada de sarcina. La starea mea de fericire deplina a mai contribuit si faptul ca a fost un puiut extrem de dorit si asteptat.

Am ales încă de pe la început să nasc prin cezariana, deoarece nu aveam incredere in mine ca pot gestiona starea mea in timpul durerilor de travaliu fiind o persoana destul de panicoasa. Am ales ce am simtit si am facut foarte bine!

Sarcina a decurs foarte bine, iar la 38 de săpt si 5 zile, seara la orele 19.00 cand am anunțat asistenta domnului doctor ca pe lenjerie am gasit o pata foarte mica de sânge și că am contractii usoare m-a rugat sa vin la spital. O dată ajunși la spital foarte emoționați, atât eu cât și soțul meu, personalul ne-a întâmpinat cu căldură și imediat am fost preluată.

Era ziua cea mare, 22 ianuarie 2020, ziua in care vedeam chipul puiutului nostru! Am fost tot timpul foarte calmă pentru că… repet… Am stiut ca sunt în siguranță! Domnul Doctor a ajuns imediat la spital, iar operatia de cezariana a decurs foarte bine. Imediat după operație am fost adusă în rezervă și mi s-a adus si puiutul pe care l-am tinut câteva ore pe pieptul meu. A doua zi, m-am ridicat din pat, si le-am rugat pe doamnele asistente care erau foarte receptive la nevoile mamicilor si incurajau foarte tare alaptatul sa imi aduca băiețelul cu mine in camera asigurandu-le ca ma pot descurca fără probleme cu el. Eram atât de fericită încât nu mai simțeam nici o durere si nu a fost nevoie sa solicit calmante deloc dupa operatie. Stiu ca e greu de crezut, dar chiar asa a fost! Poate multe dintre voi sunteti contra operațiilor de cezariana tocmai din cauza durerilor de dupa operatie, însă ce pot transmite eu viitoarelor mamici este sa aleaga întotdeauna asa cum simte ca e mai bine pentru ea si pentru bebe, bineinteles dupa ce se consulta cu medicul.

Eu am stiut ca va fi o operație foarte usoara si asa a fost. In 3 zile nu mai simțeam nici o durere si inca din prima zi mi-am luat puiul in brate ori de cate ori am vrut.

Totul a contat, incepând cu atitudinea domnului Doctor Istoc pana la profesionalismul personalului clinicii Medicover Bucuresti. Perioada pre si postnatala este plină de emoții, cu foarte multe modificari de dispozitie generate de schimbarile hormonale care se petrec în corpul viitoarei mamici și de aceea consider că este foarte important sa alegi cu sufletul medicul si clinica în care vei aduce pe lume bebelusul.In acest fel, poti evita eventualele stări de depresie care pot fi cauzate, inca de la inceput, de mediul in care naști.

Va urez nastere usoara si vi-l recomand cu căldură pe domnul Doctor Silviu Istoc!

Adelina (Ploiesti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 18 Iulie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Silviu Istoc | Medicover Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Medicover Bucuresti- Dr. Silviu Istoc

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook