Nastere Naturala Medlife Grivita Martie 2022 Dr. Tirsu Valentin

Am ajuns cu membranele rupte la camera de garda de la Medlife Grivita la ora 4:00 dimineata pe data de 15.03.2022, pentru ca bebelina dadea semne ca vrea sa vina.

Am avut contractul de nastere semnat de anul trecut inca din saptamana 16 de sarcina.
Restrictiile legate de Covid au fost valabile pana pe data de 31.03.2022.

Eu am avut pachet Premium unde sotul a stat cu noi in camera pe toata perioada internarii. La internare am facut amandoi teste antigen si PCR (nu conteaza daca esti vaccinat, noi fiind vaccinati cu schema completa inclusiv doza 3).

Vizitele sunt in continuare interzise, dar incepand cu data de 1.04.2022 din ce am inteles se vor ridica restrictiile (ordine de la Ministerul Sanatatii sau casa de sanatate , ceva de genul).

Am nascut cu domnul Dr. Tirsu Valentin care este si seful sectiei de obstetrica ginecologie si un medic deosebit, eu avand o nastere destul de grea si un travaliu de aproximativ 9 ore.

Conditiile sunt ireprosabile, mancarea la fel, si am beneficiat de tot suportul necesar pentru a invata cum sa crestem bebelina, ea fiind primul copil.

Asistentele si personalul sunt de nota 100000 si nu stiau ce sa-mi mai faca sa-mi faciliteze nasterea grea, cand efectiv eu urlam de dureri. In secunda in care au vazut ca mi se intetesc durerile au chemat anestezistul pentru a-mi face injectia epidurala , dansul avand o rabdare nemaipomenita cu o persoana care are fobie extrema de ace.

Doamnele de la neonatologie, asistentele si inclusiv domnul doctor veneau mereu sa vada ce facem si eu si al meu, daca suntem multumiti, si au avut grija sa nu-mi lipseasca nimic pe perioada cat am stat acolo.

Mancarea este foarte buna si satioasa, iar atmosfera nu este una de spital ci mai degraba una de hotel :-))) o spune cu mana pe inima o persoana care uraste spitalele :-))))) Bebelina a stat aproape non stop cu noi in camera ceea ce ne-a ajutat pe amandoi sa invatam foarte multe lucruri despre cum se creste un copil 🙂

A venit si o doamna de la masaj care chiar m-a relaxat :-))))

Per ansamblu recomand cu toata increderea maternitatea Medlife Grivita si pe domnul Dr. Tirsu Valentin. Daca ar fi sa mai fac copii in viitor tot cu dansul i-as naste si tot la Medlife as face-o :-)))

Ana Maria

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 22 Martie, 2022

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Valentin Tirsu | Medlife Grivita

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook