Nastere Cezariana Medlife Grivita Bucuresti Ianuarie 2022 Dr. Oprescu Cristina

Am ales maternitatea Medlife datorita pachetului de nastere avantajos, atat din punct de vedere al costurilor, recenziilor pozitive cat si a serviciilor oferite (beneficii incluse, numarul noptilor de cazare).

As vrea sa mentionez ca am avut imensul noroc, ca sarcina sa imi fie urmarita de catre Dr. Oprescu Cristina, care pe langa atentia, calmul si profesionalismul de care a dat dovada, m-a linistit in toate etapele mai putin placute ale sarcinii, nasterii si post nastere. O profesionista si un om deosebit, pe care il recomand oricarei viitoare mamici sau femeilor care sunt in cautarea unui ginecolog exceptional.

Acum incepe povestea nasterii prin cezariana, programata la ora 8:00.Parcursul a fost unul alert, la 6:00 am ajuns la maternitate, unde mi-a fost facut un EKG si testul fetal non-stres. Apoi am fost condusa in salon unde am facut rapid dusul cu betadina si am completat formularele necesare. A urmat apoi salonul preoperator unde am facut cunostinta cu moasa si doamna Dr. Anestezist, ambele mi-au oferit un suport moral extraordinar pe intreg parcursul interventiei. As vrea sa mentionez, ca de fapt intreaga echipa a fost deosebit de atenta si au reusit sa imi inlature mare parte din anxietate.

In cateva minute de la instalarea anesteziei, am facut cunostinta cu fetita care a stat cuibarita 9 luni in burta mea si a fost cum nu mi-am imaginat vreodata. A durat apoi cam 30 de minute finalizarea operatiei si am fost mutata la terapie intensiva, unde in maximum o ora mi-a fost adusa si fetita si atasata la piept. A fost un moment stangaci, cum era de asteptat, insa magic.Seara am fost adusa in salon si acolo mi-am petrecut urmatoarele doua zile.

Asistentele de la neonatologie si cele de la ginecologie au fost foarte atente si prompte. In salon exista un telefon pe care le poti apela la orice ora si solicita ce ai nevoie. De regula vin destul de prompt.

Mancarea din pacate a fost nereusita, a venit rece de fiecare data si nici nu a fost gustoasa.

Au existat desigur costuri peste pachetul de nastere, asta pentru ca au fost necesare investigatii suplimentare. Un alt minus a fost ca la externare, am coborat in receptia spitalului unde am fost mai intai sa achitam factura urmand sa fie adusa si fetita…doar ca a durat o ora si jumatate pana au adus-o. Inteleg ca a fost aglomerat, dar a fost neplacut.

Tragand linie, consider ca am luat cea mai buna decizie alegand sa nasc la Medlife si sper ca experienta mea sa ajute si alte viitoare mamici in cautare de maternitati.

Lia

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 7 Februarie, 2022

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Cristina Oprescu | Medlife Grivita

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
bebe

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook