Nastere naturala Spitalul Judetean Targu Jiu Noiembrie 2019 Dr.Tetileanu Adrian

Fetița noastră a fost un copil foarte  dorit și s-a lăsat puțin așteptată…Făceam teste în fiecare lună dacă aveam o întârziere de o zi două, cu gândul că poate poate..asta până la începutul lunii martie a anului 2019!
Făcusem un test undeva către sfârșitul lunii februarie și ieșise negativ deși întârzierea era destul de măricică, asa ca am zis că poate e vreo răceală.

La insistența soțului am luat pe data de 8 martie un alt test.Bineînțeles nu am mai așteptat până a doua zi și în seara aceea l-am făcut.De fiecare dată când făceam câte un test de sarcina, puneam mâna la ochi și așteptam să potolesc cumva acei mii de fluturi din stomacul meu.Ei bine, în acea seară am stat pur și simplu prea lejer ca și cum as fi știut cumva că nu e pozitiv si ce sa vezi surpriza!!Iată cele doua liniuțe .Pam Pam! M-am blocat efectiv..nu știam cum să controlez  toata acea explozie din mine..atâta fericire!!!! Am intrat în camera și i-am spus soțului „Maine mergem la control”!! Era visul nostru împlinit.

După control a reieșit ca aveam o mica minune de 6 săptămâni care creștea în burtica mea!Am fost cei mai fericiți, și pot spune ca nu am știut ca sunt însărcinată toata perioada, pur și simplu,nu greață, nu rău, nu pofte, nu somnolenta . Mai greu era ca lucram, am lucrat pana la 7 luni apoi am intrat în prenatal. Doar burtica ce era mare și mânuțele care se tot mișcau în ultimele luni, în rest ma declar o fericita!Momentul mult așteptat era undeva la sfârșitul lui octombrie începutul lui noiembrie.Emoții peste emoții.

Se făcea 7 noiembrie..8 noiembrie..nimic..
La ora 3 a dimineții de 12 noiembrie m-am trezit cu o ușoară „nevoie la baie”. La ora 4 aveam  o ușoară scurgere lichida, dar am zis ca totuși poate nu…Nu aveam dureri sau altceva, insa pana la ora 5 mai multă scurgere. Asa ca bineînțeles că am trezit soțul și am chemat ambulanța si atunci  au început si  durerile.

La spital surpriza a fost că nu coborâse mititica și nici nu eram dilatata, asa ca am petrecut o noapte groaznică cu dureri si  ieșiri dese la baie.Dimineața am fost consultata și bebelușa tot nu voia sa coboare, iar  desi pe parcursul zile au fost mai ușoare durerile , acestea au început din nou sa fie mai intense către noapte. Acesta noapte a fost  și mai grea ca prima, cu niște contracții atât de dureroase, mai ales ca eu de fel rezist greu la dureri. Dimineața am fost din nou consultata, si intre timp m-am mai dilatat și fetița a mai coborât, și a început adevăratul travaliu în acea dimineață.

Îmi amintesc ca le spuneam asistentelor sa facă ceva ca nu mai pot. Am fost dusă în sala de nașteri și știu doar că împingem cat puteam de tare încât sa se termine odată durerea și sa îmi vad minunea. La 11:15 a venit pe lume micuta noastră Ștefania!! O priveam și nu îmi venea sa cred ca îmi țin copilul în brate, acesta este cea mai mare binecuvântare!!

Pot spune ca am fost foarte protejata de domnul  Dr.Tetileanu Adrian, cu care am nascut, si care m-a verificat tot timpul si apoi si de restul grupului de asistente. Am fost destul de mulțumită de  Spitalul Judentean de Urgenta Targul Jiu, având în vedere ca nu am stat cu banii sau cu cadourile pe ei si am apreciat asta la acel moment!

Acum fetița mea are aproape 2 anișori..o energică și o zâmbăreață! Mulțumim Doamne pentru binecuvântarea de a fi mame!!!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 28 August, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Adrian Tetileanu | Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu | Targu Jiu

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook