Lifeline te invita la Conferintele Viitoarelor Mamici, evenimente cu participare gratuita

Stim ca perioada sarcinii este probabil cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, iar venirea pe lume a bebelusului, un moment unic in viata fiecarui cuplu, dar in acelasi timp, o perioada a marilor provocari, a intrebarilor fara raspunsuri, sau dimpotriva, a intrebarilor cu prea multe raspunsuri, de cele mai multe ori contradictorii.

Pentru ca ne dorim sa venim mereu in sprijinul viitorilor parinti, sa fim alaturi de ei, am creat sesiunile de ateliere si conferinte dedicate atat viitoarelor mamici, dar si taticilor, evenimente cu participare gratuita.

Consideram ca intr-o societate puternic tehnologizata, in care internetul inlocuieste in cele mai multe dintre cazuri specialistul in medicina, in care mamicile cauta cele mai multe dintre informatii online, in care accentual cade pe partea tehnica, este nevoie de un mediu prietenos, in care viitorii parinti sa discute liber cu medicii despre tot ce inseamna perioada sarcinii, nasterea, primele zile din viata nou-nascutului. Conferintele Lifeline reusesc exact acest lucru, sa aduca specialistii din domeniu si parintii impreuna, intr-un cadru plin de culoare, familial si deschis.

De asemenea, vom discuta si analiza un subiect intens dezbatut de viitori parinti, stocarea de celule stem, moda sau necesitate?

Internetul reprezinta, cu siguranta, un canal de informare, dar nu de avizare medicala.
Seminariile organizate de Lifeline, banca de celule stem, isi propun sa puna la dispozitia viitoarelor mamici si taticilor informatii utile si de calitate.

Participarea este gratuita, in baza rezervarii telefonice, la numarul 021.222 16 51 sau prin trimiterea unui email, la adresa info@lifeline.com.ro

Planificarea conferintelor pentru luna iunie:
1. 21 iunie, Caransebes;
2. 22 iunie, Deva;
3. 30 iunie, Iasi.

Va asteptam!

Lifeline Romania
021.222 16 51
info@lifeline.com.ro

Data publicarii: Vineri 17 Iunie, 2016

Categorie: Sarcina

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook