Lifeline, banca de celule stem dedicata calitatii la cele mai inalte standarde

Ne bucuram sa intalnim din ce in ce mai multi parinti care doresc sa aleaga banca de celule stem pentru bebelusul lor in baza unei informari corecte si complete.

Pentru ca bebelusul tau este unic, pentru ca momentul venirii lui pe lume este special, banca de celule stem pe care o alegi trebuie sa fie dedicata calitatii la cele mai inalte standarde.

Calitatea produsului de terapie celulara stocat depinde de numarul de celule stem viabile continut de acesta.

Apoptoza, sau moartea celulara programata, incepe in momentul imediat urmator indepartarii celulelor din organism, avand ca rezultat scaderea numarului de celule viabile odata cu trecerea timpului.

Studiile stiintifice arata ca probele sunt compromise cand sunt expuse la temperaturi mai mici de 4 grade Celsius si mai mari de 26 de grade Celsius.

Dovezile atesta ca transportul probelor la temperaturi scazute constante rezulta in mentinerea integritatii celulelor, asigurand maximum de viabilitate in timpul transportului probei pana la banca. LifeKit, kitul de recoltare unic in domeniu, reuseste exact acest lucru!

Este foarte important ca banca pe care o veti alege pentru stocarea celulelor stem ale bebelusului sa va ofere sansa de a stoca celule stem in forma lor cea mai pura, proba pregatita in caz de transplant.

Transplantul de celule stem se face cu concentrat de celule stem, celule extrase din sange si tesut, nu se infuzeaza sange integral sau bucati de tesut. Celulele stem trebuie extrase din sange si tesut inainte de crioprezervare. Este dovedit stiintific ca daca nu extragem celulele din tesutul cordonului ombilical inainte de stocare, acestea nu supravietuiesc procesului de crioprezervare.

Trebuie sa stiti exact ce stocati, cantitatea exacta de celule, atat din sange, cat si din tesut. Cum puteti verifica daca banca extrage celulele inainte de stocare atat din sange, cat si din tesut? Solicitati un model de certificat de stocare, verificati daca se precizeaza numarul total de celule stem, nu sub forma procentuala sau intervale valorice, ci cantitate exacta, pentru fiecare categorie: endoteliale, mezenchimale, hematopoietice.

Ex: total number of viable hematopoietic stem cells CD34+ 1,67 x 106

Este foarte important ca banca sa detina o acreditare internationala, recunoscuta la nivel global. Verificati daca banca de celule stem, unitatea in care vor fi stocate probele, detine doar o certificare / acreditare locala sau se supune standardelor impuse de organisme autoritate la nivel global, precum AABB sau FactNetCord.

O acreditare internationala inseamna mai mult decat o autorizatie din partea tarii in care recoltezi, inseamna ca celulele stem sunt procesate si corespund normelor din domeniu la nivel global.

Toate serviciile CBB Lifeline Biotech LTD impun si includ proceduri de separare la nivel celular a probelor recoltate, in conformitate cu indicatiile centrelor de transplant internationale. Cu Lifeline beneficiati de calitatea si standardele impuse de catre cele mai importante centre de transplant. CBB Lifeline Biotech LTD este acreditata international AABB, unul dintre cele mai inalte standarde de calitate din Europa si Statele Unite in domeniul terapiilor celulare.

Decizia ta de azi, viitorul lui de maine!

Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie, 2016

Categorie: Sarcina

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook