Bebelus de 12 zile care nu doarme suficient!

Buna seara! Am un baietel de doar 12 zile si de 4 zile nu mai doarme cum trebuie. Se trezeste la ora 5:30 -5:45 dimineata si sta treaz cate 5-6 ore sau poate chiar si 7-8 si nu adoarme, doar atipeste cate 10 minute si se trezeste. Am zis ca poate il doare burtica de la colici si ii dam protecsis 5 picaturi seara si pe zi Espumisan 3-4 picaturi de 2 maxim 3 ori pe zi. Nu mai stim ce sa ii facem sa il putem adormi, nu stiu daca este in regula sa stea atata timp treaz si sa aiba doar cateva ore de somn, este primul copil si suntem foarte stresati din cauza asta. Va rog sa ne ajutati cu un raspuns. Mulțumesc anticipat!

Raspuns:

Dr. Ana Stefanescu
Dr. Ana Stefanescu Medic Primar Pediatru https://doctoritadecopii.ro

Bună ziua,

Intr-adevăr la vârsta aceasta 7-8 ore fără somn nu prea este obișnuit. E adevărat că dacă doarme în reprize scurte s-ar putea să fie suficient.
Din păcate însă nu vă pot sfătui foarte mult, numai un medic care îl vede și poate aprecia mai bine starea lui ar putea spune mai multe.
Sunt importante mai multe aspecte – cum mănâncă, dacă urinează normal, dacă are și alte simptome…
De aceea vă sfătuiesc să solicitați un consult față în față, la vârsta aceasta este important să fim vigilenți.

Multă sănătate!

Data publicarii: Joi 23 Decembrie, 2021

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook