Contractii la 33 saptamani de sarcina

Intrebare – Ana Maria: Buna seara. As dori sa ma ajutati cu un raspuns lamuritor. In urma cu o luna in saptamana 28 de sarcina am avut col deschis si contractii din 2 in 2 minute. Am fost internata si mi s-au administrat doze duble de No Spa si Diazepam.

Dupa trei zile am fost externata cu tratament Arefam si cate doua supozitoare Uscosin seara. Dupa tratament am revenit la control mi s-a spus: colul este inchis si nu voi naste. Acum am 33 de saptamani m-am internat cu contractii ce e drept mai rare dar foarte dureroase mi s-a recomandat acelasi tratament insa contractiile nu inceteaza si pierd din dopul gelatinos dupa fiecare urinare. Uneori e transparent uneori e galbui si mai grosut. Imi puteti spune daca e posibil sa se declanseze travaliul curand? Precizez ca chiar si atunci cand am perfuzie contractiile nu inceteaza fiind la 10 minute distanta. Va multumesc!

Raspuns – Dr. Silviu Istoc: Daca la perfuziile cu No Spa si Diazepam exista contractii ar trebui incercata o perfuzie cu Gynipral. Daca si la Gynipral sunt contractii atunci este posibil sa se declanseze travaliul.

Data publicarii: Luni 28 Martie, 2016

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook