Durere de pelvis la inceputul sarcinii

Intrebare – Ramona: Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti daca e normal la inceputul sarcinii sa te doara pelvisul. Am dureri usoare, sangerare nimic. Va multumesc!

Raspuns – Dr. Silviu Istoc: In primele saptamani de sarcina apar unele dureri asemanatoare cu cele de la menstruatie, care nu necesita tratament daca sunt de intensitate redusa. Acestea dispar pana pe la 9 saptamani. Ulterior, de la 12 pana pe la 20 saptamani apar dureri asemanatoare unor junghiuri pelvine, date de intinderea ligamentelor uterului. Nu necesita tratament. In prima jumatate a sarcinii pelvisul osos nu da dureri in mod normal. Mai multe informatii se pot oferi doar in timpul unui consult care sa identifice clar sursa durerii.

Data publicarii: Duminică 27 Martie, 2016

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook