Pilula Escapelle

Intrebare – Dan: Am o intrebare legata de pilula Escapelle. Eu și iubita mea am facut neprotejat fix urmatoarea zi dupa ciclu. Pe 12 Iunie. A luat pe 13 pilula, iar din 15 pana acum i-a curs sange, a inceput sa fie light roz si acum este negru dar nu pare a fi sange sau este sange, dar cu o textura mai groasa. Și-a facut efectul si putem sta linistiti ?

Raspuns:

Dr. Silviu Istoc
Dr. Silviu Istoc Medic specialist Obstretica-Ginecologie, Chirurgia ginecologica minim invaziva, Medicina Materno-Fetala https://www.dristoc.ro

Ceea ce ati descris face parte din efectele secundare recunoscute ale pilulei de a doua zi, nu sunt insa o garantie a faptului ca nu s-a produs concepția. Pentru a fi siguri 100% ca nu s-a produs conceptia, ar trebui facuta analiza HCG total, la 9 zile sau mai mult dupa contact. Daca este negativ, atunci nu s-a obtinut sarcina.

Data publicarii: Duminică 20 Iunie, 2021

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook