Posibilitatea unei sarcini, cand testul iese negativ

Intrebare – Elena: Pe 8 septembrie am avut un contact sexual neprotejat cu sotul meu. Acesta a spus ca e sigur ca ejacularea nu a avut loc in interiorul meu. Pe 28 septembrie mi-a venit menstruatia, care a fost perfect normala, atat cantitativ cat si ca durata. Dupa cateva zile dupa menstruatie am observat o pata de culoare maro pe lenjerie, nimic mai mult. Menstruatia trebuia sa-mi vina de pe 28, dar nu mi-a venit pana acum. Am facut un test de sarcina care a iesit negativ, si nici simptome specifice sarcinii nu am. E posibil totusi sa fiu insarcinata?

Raspuns – Dr. Silviu Istoc: Daca testul de sarcina a iesit negativ este extrem de putin probabil sa fiti insarcinata. Totusi, nu este imposibil, de aceea ar trebui sa faceti analiza beta-hcg din sange. Doar aceasta analiza poate spune clar daca sunteti insarcinata sau nu. Din ce povestiti pare mai degraba o dereglare hormonala.

Data publicarii: Luni 4 Noiembrie, 2019

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook