Probleme medicale dupa nasterea naturala!

Intrebare:” Buna seara, am 20 de ani, nu am m-ai avut relati sexuale de 11 luni, sunt in Irlanda si aici nu pot merge fara un anumit card la doctor.. Am nascut natural  pe 26 august  si am un bebelus de 2 luni fara 2 zile.De dupa nastere, eu nu mai am scaunele normale .. sangerez foarte mult la fiecare scaun si ma si chinui timp de 10 minute sa fac .. Tin sa mentionez ca ma sperie ingrozitor  si faptul ca imi curge o substanta vaginala maro inchis de 4 saptamani si foarte groasa in cantitate mare.. Sunt foarte speriata, va rog din suflet sa imi spuneti ce pot face sau macar  ca ar putea fi .. O seara buna.Multumesc”

Raspuns:

Dr. Silviu Istoc
Dr. Silviu Istoc Medic specialist Obstretica-Ginecologie, Chirurgia ginecologica minim invaziva, Medicina Materno-Fetala https://www.dristoc.ro

Buna ziua,

Nu este deloc normal ce vi se întâmplă, și nu va pot oferi alt sfat decât să faceți cat mai repede un control. Ar putea fi o complicație apărută după o eventuală ruptură la naștere, sau ar putea fi o problema de la hemoroizi interni, sau o tumoră rectală,  poate fi orice. Am nevoie sa știu mai multe detalii (vârstă, cum ați născut, daca au fost rupturi la naștere, daca va știați cu anumite probleme de înainte), însă chiar și așa nu pot da un răspuns fără un consult, ar fi un răspuns „in orb”.

Data publicarii: Marți 26 Octombrie, 2021

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook