Sarcina si chist ovarian

Intrebare – Mirela: Sunt insarcinata in 11 saptamani. Am dureri in capul pieptului si pe jos ca si cum as fi la menstruatie dar nu mereu, mai ales la schimbul doi la munca. Am fost la ginecolog si am si un chist de 4,5 pe ovarul stang e un pericol pentru copil? De ceva vreme ma chinui si cu o raceala, stranut, durere in gat si mucus nazal ce pot face? Poate afecta raceala mea copilul? De la cate saptamani incep sa simt copilul?

Raspuns – Dr. Silviu Istoc: Va trebui sa va menajati, durerile pot fi un semn ca aveti nevoie de program de lucru redus. Chistul ovarian trebuie tinut sub observatie, daca nu trece pana la 14 saptamani trebuie investigat mai amanuntit. Raceala poate afecta sarcina, trebuie tratata prompt. Miscarile copilului se simt de la 16-19 saptamani.

Data publicarii: Marți 29 Martie, 2016

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook