Scurgeri vaginale gelatinoase in timpul sarcinii

Intrebare – Daniela: De vreo 4 zile am observat niste scurgeri vaginale gelatinoase, incolore ca niste muci, pe langa secretia cremoasa alba pe care o am mereu. Mentionez ca am 24 de saptamani de sarcina, am fost la ginecolog, mi-a verificat colul si mi-a facut ecografie vaginala si concluzia a fost col de 4,1 lung, inchis cu tonus uterin usor crescut. Intrebarea mea este: aceste scurgeri sunt normale sau pot insemna pierderea treptata a dopului gelatinos, ceea ce ar fi mult prea devreme?

Raspuns – Dr. Silviu Istoc: Daca a fost verificat colul si nu se deschide atunci este bine (uneori deschiderea colului este anuntata de o secretie aparte, de consistenta albusului de ou). Totusi, ar trebui facut un examen citobacteriologic din secretie, pentru a avea mai multe date despre ce ar putea fi.

Data publicarii: Duminică 13 Octombrie, 2019

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook