Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Campania s-a incheiat! AmNascutAcolo.ro premiaza in continuare mamicile pentru implicare, insa premiile pot fi diferite, pentru informatii suplimentare trimiteti un e-mail la editor @ amnascutacolo.ro , multumim!

Editura Integral pentru copii si AmNascutAcolo.ro premiaza mamicile care povestesc cum au nascut, impartasind experienta lor gravidelor care asteapta cu emotie momentul nasterii.

Cadoul este simbolic si costa intr-o carte de la Editura Integral, un scutec din finet multifunctional (100% bumbac fin) oferit de AmNascutAcolo.ro si pix promotional. Se acorda pentru implicare si pentru timpul pretios alocat de mamici.

Detalii despre cum puteti trimite povestea nasterii AICI. Premiul se acorda garantat.

AmNascutAcolo.ro este cel mai vechi si mai amplu site dedicat povestilor reale despre nastere. Mii de mamici au povestit deja experientele traite in maternitatile de stat si cele private.

Cartile pentru copii de la Editura Integral sunt educative si contribuie la o dezvoltare cognitiva si psihologica armonioasa a copilului. Pot fi comandate online accesand www.eIntegral.ro

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste

Top citite pe Blog

13.02.2014

VIDEO: Nastere naturala

Nasterea naturala poate fi vizionata de viitoarele mamici care se

23.02.2014

VIDEO: Testul Babes Papanicolau

Testul Babes Papanicolau face parte din setul analizelor de rutina pe

17.02.2014

Cat costa nasterea la maternitate

Cat costa nasterea la maternitatile private din Bucuresti si din

Andrei si pietricica
babyboom mai 2021
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!