6 vedete din Romania – gravidute iarna aceasta

Andreea Balan (34 ani) – mama de fetita, asteapta o noua bebelusa fiind insarcinata in 6 luni. Spune ca se simte extrem de fericita.


Andreea Ibaka (33 ani)
– este insarcinata cu primul copil, in…9 luni si jumatate. Fetita nu se grabeste sa se nasca iar Andreea o asteapta cu multa rabdare.

Flavia Mihasan (32) – este insarcinata cu primul sau copil. Flavia nu este casatorita ci se afla intr-o relatie cu un actor si dansator profesionist, dar spune ca este pregatita sa devina mamica si asteapta momentul cu bucurie.

Simona Gherghe (41 ani) – mai are o fetita in varsta de 1 an si 6 luni. Acum este insarcinata cu un baietel si marturiseste ca se simte foarte bine.

Gabriela Cristea (44 ani) – mama de fata, este pentru a doua oara insarcinata tot cu o fetita. Marturiseste ca a pastrat toate rochitele de gravida si iata ca a fost cu noroc.

Mirela Boureanu Vaida (36 ani) – are doi copii: o fetita de 3 ani si un baietel de 2 ani. Pe drum este al treilea, un baietel. Mirela este insarcinata in 6 luni.

(surse foto: Facebook)

Data publicarii: Luni 3 Decembrie, 2018

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook