Steiff in Romania – primul magazin deschis in Bucuresti

Deschiderea oficiala a primului magazin Steiff din Bucuresti a avut loc pe 12 aprilie 2019. Situat in inima orasului, magazinul Steiff prezinta o varietate de jucarii de plus, precum si hainute la moda pentru bebelusi si copii, intr-un spatiu de 100 de metri patrati.

Ionut si Adrien Casuneanu, proprietarii companiei Magna Design – reprezentant Steiff exclusiv in Romania, impreuna cu Ralf Fahrig – Steiff Area Sales Manager Europe au taiat panglica rosie, simbolizand noul inceput al unei povesti de succes pe piata romaneasca.

La evenimentul care s-a dovedit a fi un succes, au participat VIP-uri, jurnalisti, influencers din social-media, prieteni si vizitatori.

Planurile Steiff pentru urmatorii 3 ani sunt de a continua extinderea pe piata locala din Romania cu un al doilea magazin, ce va fi deschis in Baneasa Shopping City Mall, pentru a fi mai aproape de clienti.

In plus, cel mai ambitios obiectiv este de a depasi granitele si de a deschide primul magazin Steiff in Chisinau, Moldova.

Echipa Steiff este nerabdatoare sa va intalneasca in magazinul din Bucuresti, raspunzand cu proptitudine fiecarui client, in conformitate cu filozofia Steiff. Cel mai simpatic membru al echipei este Stedy Teddy, care a cucerit deja inimile parintilor din Romania.

Compania Magna Design SRL este distribuitorul si vanzatorul oficial al pufoaselor produse Steiff in Romania. Va invitam sa vizitați magazinul Steiff din Bucuresti, strada Pictor Constantin Stahi nr.1, sau online pe www.steiff.ro

Data publicarii: Duminică 20 Octombrie, 2019

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook