25 de premii pentru mamici si cei mici, de la Editura Integral

CAMPANIA S-A INCHEIAT, TE INVITAM SA VEZI CAMPANIA ACTIVA AICI!

De ce sa ne trimiti povestea nasterii pentru a fi publicata pe site:

* pentru ca iti amintesti cat de emotionanta a fost perioada sarcinii, cum cautai informatii despre maternitati si medici pe internet, de aceea realizezi cate femei gravide vor aprecia gestul tau de a impartasi cu ele detaliile experientei prin care ai trecut. Informatiile tale, indiferent daca sunt pozitive sau negative, le vor ajuta sa fie mai pregatite pentru nastere;

* pentru ca vrei sa lauzi si sa recomanzi (sau nu) o anumita maternitate ori un anumit medic;

Noi vrem sa iti multumim pentru timpul acordat acestei comunitati de mamici si gravide, de aceea iti vom trimite garantat un premiu oferit de Editura Integral!

Sunt disponibile doar 25 de premii care se acorda pe loc primelor 25 mamici care ne trimit povestea nasterii. Fiecare premiu este diferit. Premiile constau in carti pentru copii.

CUM PARTICIPI:

Poti participa la aceasta campanie numai daca povestea ta nu a fost deja publicata pe site-ul nostru.

Povesteste cum ai nascut (minim 300 cuvinte) oferind cat mai multe detalii despre cat de multumita ai fost de conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere. Poza este optionala, daca doresti o poti atasa la e-mail, iar identitatea ta nu va fi publicata. Pentru a participa te rugam sa ne trimiti povestea la adresa editor@amnascutacolo.ro, confirmam in maxim 48 de ore primirea fiecarei povesti. Nu uita sa mentionezi numele maternitatii, numele medicului si daca nasterea a fost naturala sau prin cezariana.

Nu uita sa dai like paginilor noastre pe Facebook, ca sa afli prima noutatile:

Facebook/AmNascutAcolo.ro si Facebook/EdituraIntegral

* Te rugam nu trimite decat povestea originala si 100% reala, care descrie experienta ta personala.
* Te rugam nu trimite povestea, daca a fost deja publicata pe site.

Multumim tuturor pentru participare!

WP 20160609 16 08 58 Pro

Data publicarii: Joi 9 Iunie, 2016

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook