,,A unsprezecea porunca”, o carte pe care nu o poti lasa din mana

Un tip observa o reclama interesanta. O agentie de turism virtual anunta ca ofera calatorii oriunde, oricand. Numai ca tipul, din greseala, introduce o data din trecut, de cand avea 10 ani.

Are surpriza de a primi o confirmare pentru aceasta calatorie si cand incepe se trezeste in fata blocului din cartierul copilariei, isi vede partenerii de joaca, parintii tineri, asa cum aratau si vorbeau atunci. O parte a cartii foarte emotionanta care este imposibil sa nu te faca sa retraiesti momente din propria copilarie.

Apoi lucrurile devin si mai interesante… caci tipul despre care este vorba ajunge sa se implice mai mult decat si-a imaginat in agentia de turism si usor devine parte a echipei.

Numai ca fata frumoasa cu care colaboreaza si de care incearca sa se indragosteasca, nu este tocmai ceea ce pare.

Jane, caci acesta este numele fetei, detine controlul in agentia de turism virtual.

Dar oare cat de mult control ajunge sa aiba Jane? Povestea devine globala… cititorul devine la randul lui parte a calatoriilor in diverse locuri din lume, de la Angel Falls din Venezuela la Fontana di Trevi din Roma sau Jaipur din India, documentate si regizate de catre Jane, pe fondul unei intrigi politiste presarate cu povesti emotionante de iubire.

Cartea ,,A unsprezecea porunca”, de Udrea Rotaru, a fost publicata la finalul anului trecut la Editura Integral si poate fi comandata online de pe eIntegral.ro

 

Data publicarii: Vineri 7 Iulie, 2023

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook