Alocatiile pentru copii se dubleaza

Alocatiile pentru copii se dubleaza! Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind dublarea alocatiilor pentru copii.

Prezenta lege intra in vigoare din 2020, mai exact de la data de 1 a primei luni care urmeaza dupa luna in care se publica in Monitorul Oficial.


www.AmNascutAcolo.ro – mii de mamici au povestit cum au nascut, scrie si povestea ta la editor@amnascutacolo.ro si noi o vom publica! Pentru timpul acordat primesti un Cadou. Datorita tie, gravidele sunt mai informate cu privire la nastere, maternitati si medici, multumim!


Noile sume majorate pentru alocatiile copiilor vor fi:

* pentru copii cu varsta intre 0 si 2 ani (pana la 3 ani in cazul copiilor cu handicap), alocatia va fi de 600 lei;
* pentru copii cu varsta intre 2 si 18 ani, alocatia va fi de 300 lei;
* pentru copiii cu handicap, cu varsta intre 2 si 18 ani, alocatia va fi de 600 lei;

UPDATE: „Proiectul de lege a ajuns la mine si are termen de promulgare 18 ianuarie. La acest moment nu am de gand sa refuz promulgarea acestei legi, dar ea inca se afla in analiza si in asteptarea unor lamuriri suplimentare din partea Guvernului”, a spus presedintele.

Data publicarii: Joi 19 Decembrie, 2019

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook