GALERIE FOTO: Importanta scaunului auto pentru copii, exemplificata de ISU cu poze de la locul unui accident

Pompierii din cadrul ISU Hunedoara au publicat mai multe imagini de la locul unui accident rutier petrecut pe drumul care face legatura intre Deva si complexul de agrement Caprioara, pentru a scoate in evidenta importanta scaunelor auto pentru copii si a centurilor de siguranta.

O mama impreuna cu cei doi copii ai sai se aflau in masina care s-a rasturnat pe plafon aproximativ 10 metri intr-o rapa adanca. Unul dintre cei doi copii este un bebelus in varsta de doar 6 luni.

Bebelusul era prins in scaunul auto special, de tip scoica. Celalalt copil in varsta de 14 ani si mama lor erau prinsi in centurile de siguranta, fiind pozitionati cu capul in jos in momentul sosirii echipajelor de interventie.

Pompierii au decuplat bornele bateriei pentru a preveni izbucnirea unui incendiu si au extras in siguranta cele 3 persoane, constatand ca datorita centurilor si a scaunelului auto, nu s-au accidentat si nu prezinta nici macar o zgarietura.

Respectarea masurilor de preventie le-a salvat viata si a evitat producerea unei tragedii.

Foto: ISU Hunedoara

Data publicarii: Marți 3 Octombrie, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook