Editura Integral pentru copii si AmNascutAcolo.ro premiaza mamicile

Campania s-a incheiat! AmNascutAcolo.ro premiaza in continuare mamicile pentru implicare, insa premiile pot fi diferite, pentru informatii suplimentare trimiteti un e-mail la editor @ amnascutacolo.ro , multumim!

Editura Integral pentru copii si AmNascutAcolo.ro premiaza mamicile care povestesc cum au nascut, impartasind experienta lor gravidelor care asteapta cu emotie momentul nasterii.

Cadoul este simbolic si costa intr-o carte de la Editura Integral, un scutec din finet multifunctional (100% bumbac fin) oferit de AmNascutAcolo.ro si pix promotional. Se acorda pentru implicare si pentru timpul pretios alocat de mamici.

Detalii despre cum puteti trimite povestea nasterii AICI. Premiul se acorda garantat.

AmNascutAcolo.ro este cel mai vechi si mai amplu site dedicat povestilor reale despre nastere. Mii de mamici au povestit deja experientele traite in maternitatile de stat si cele private.

Cartile pentru copii de la Editura Integral sunt educative si contribuie la o dezvoltare cognitiva si psihologica armonioasa a copilului. Pot fi comandate online accesand www.eIntegral.ro

Data publicarii: Sâmbătă 28 Aprilie, 2018

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook