Balul Caritabil UnColored strange fonduri pentru renovarea sectiei de prematuri din cadrul Maternitatii Polizu

UnColored este un proiect caritabil, sustinut si de AmNascutAcolo.ro, la care s-au alaturat zeci de oameni ce au vrut sa ofere o sansa in plus copiilor nascuti prematur.

Balul caritabil va fi prezentat de Daniel Osmanovici, licitatia de catre Andrei Coman, iar momentele artistice vor fi sustinute de Claudia Pavel, Marian Vasilescu, A Piacere Quartet, Ionut Marcu si multi altii.

Fondurile stranse in urma evenimentului sunt destinate renovarii sectiei de prematuri din cadrul Maternitatii Polizu din Bucuresti.

Balul caritabil va avea loc in decorul elegant al Salii de Gala de la Ramada North in data de 11 Mai 2018, incepand cu ora 20:00, iar seara se anunta a fi una de vis, presarata cu momente artistice, un show de dans de exceptie, invitati speciali, licitatia unor obiecte de colectie, tombola cu premii, cadouri si surprize, dar mai ales dans si voie-buna pana in zori.

Pretul unui bilet este 250 ron/persoana si include acces la spectacol cu muzica live si momente artistice, cina festiva, open bar cu bauturi alcoolice si non-alcoolice, acces la licitatie si tombola. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul www.uncolored.ro

Luminile sunt difuze, viorile rasuna vibrant si seara abia acum incepe. In aer se simt eleganta si frumosul. Pe fundal se aud surasuri de copii mari care danseaza in armonie. Aceasta este lumea UnColored!

Evenimentul este organizat de cluburile Rotaract din Bucuresti, iar voluntarii implicati in proiect au afirmat ca pentru ei ”UnColored este un eveniment creat din pasiune si iubire, motivati de speranta ca generatiile ce vin pot avea acces la un sistem medical asa cum il dorim cu totii.

Data publicarii: Joi 26 Aprilie, 2018

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook