Cartea ,,Leonardo și bunele maniere”, de Roxana Andreea Rusu, este un instrument care-i ajută pe cei mici să deprindă un comportament frumos

Deprinderea bunelor maniere înseamnă, în esență, a avea un comportament frumos, politicos, respectuos și manifestat cu bun-simț față de oameni, animale, locuri și tot ceea ce există în jur. Formarea unui astfel de comportament de la o vârstă fragedă permite consolidarea unei baze esențiale, denumită popular ,,cei șapte ani de-acasă”, pentru dezvoltarea ulterioară și transformarea copilului într-un adult responsabil, civilizat și plăcut ca om.

În afară de puterea exemplului, buna comunicare, joaca și lectura reprezintă modalități excelente pentru a-i ajuta pe copii să deprindă bunele maniere.

Cartea ,,Leonardo și bunele maniere” de Roxana Andreea Rusu este un instrument care vine în sprijinul părinților, bunicilor și cadrelor didactice, putând fi utilizată și la grădiniță sau la școală.

Conține 8 povești haioase cu Leonardo și prietenii săi, care îi vor ajuta pe cei mici să înțeleagă mai bine rolul bunelor maniere, prin evidențierea efectelor lor.

De asemenea, cartea conține cântecelul ,,Leonardo zice-așa”, cu versuri compuse de Roxana Andreea Rusu, în interpretarea corului de copii Meloritm, de la Palatul Național al Copiilor, coordonat de doamna profesor Elena Maria Nicolai.

În plus, cartea contribuie la străduința celor mari de a le insufla copiilor plăcerea de a citi.

,,Leonardo și bunele maniere” este a treia carte din seria poveștilor educative cu Leonardo, scrise de Roxana Andreea Rusu și a fost lansată la Editura Integral. În prezent poate fi comandată online de pe site-ul editurii www.eIntegral.ro, dar și din majoritatea librăriilor online.

Data publicarii: Luni 19 Februarie, 2024

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook