Carti de la Editura Lizuka Educativ vor ajunge la mamicile care povestesc experienta nasterii

Editura Lizuka Educativ sprijina comunitatea AmNascutAcolo.ro, oferind carti pentru mamicile care povestesc experienta nasterii. De 10 ani, mii de mamici au impartasit impresiile despre nastere, personal medical, maternitati si servicii medicale, oferind o radiografie unica a sistemului medical de sanatate, din perspectiva pacientei care merge sa nasca, fie la stat, fie la privat.

Informatiile sunt citite si apreciate zilnic de gravide, care se pregatesc cu emotie pentru nastere.

Datorita editurii Lizuka Educativ, mamicile se vor bucura in perioada urmatoare de carticele educative, colorate si vesele.

Mai multe despre colectiile editurii, aflati de pe www.lizuka.ro

Daca esti mamica si inca nu ne-ai scris experienta pe care ai trait-o la nastere, te invitam sa povestesti cum ai nascut la editor@amnascutacolo.ro si vom publica povestea ta pe www.AmNascutAcolo.ro

Pentru implicare, iti expediem un cadou simbolic.

Data publicarii: Marți 27 Aprilie, 2021

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook