Ce ar trebui sa stii despre vaccinul antigripal

Este sezonul racelilor si al vaccinurilor antigripale. Iata cateva informatii pe care ar trebui sa le cunosti inainte de a decide sa te vaccinezi sau sa-ti vaccinezi copilul:

Vaccinul antigripal contine Mercur? Da! Mike Adams a condus o campanie de testare a vaccinurilor antigripale in Iunie 2014 si a descoperit concentratii de Mercur de 100 de ori mai mari decat limita admisa.

Vaccinul antigripal contine Formaldehida? Da! Formaldehida este folosita la imbalsamari si pe post de otrava pentru sobolani, dar acest lucru nu reprezinta un impediment pentru a fi injectata direct in sange prin intermediul vaccinului. Este o substanta cancerigena si a fost corelata in studii de declansarea unei forme grave de leucemie. Este considerata una dintre cele mai toxice substante pentru om.

Vaccinul antigripal te poate imbolnavi? Da! Exista acest risc, ca in cazul oricarui vaccin. Protectia nu este de 100%, in plus virusii inactivati se pot activa si atunci practic te imbolnavesti de boala pentru care te-ai vaccinat.

Studiile au demonstrat ca simpla expunere constanta la soare la orele potrivite pe parcursul anului si un stil de viata sanatos au o influenta extrem de benefica in evitarea racelilor de sezon.

Data publicarii: Miercuri 18 Noiembrie, 2015

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook