Concentratii imense de Mercur in vaccinul antigripal

Testele efectuate pentru vaccinul antigripal de la GlaxoSmithKline (lot #9H2GX) de catre Laboratorul de medicina legala si alimentara Natural News Forensic Food Lab au relevat un continut de Mercur de 25.000 de ori mai mare decat nivelul maxim de contaminare cu Mercur anorganic in apa potabila.

Facand o comparatie care ne ajuta sa intelegem mai usor, aceasta contaminare cu Mercur este de aproximativ 100 de ori mai mare decat cel mai inalt nivel de contaminare a pestelui organic cu Mercur din istorie.

Cu toate acestea lotul de vaccin antigripal nu a fost retras de pe piata, fiind injectat direct in corp, metoda de contaminare considerata mult mai periculoasa decat consumul pe cale orala.

Iata rezultatele publicate de laborator pentru vaccinul antigripal GSK:

Aluminiu – 0,4 ppm
Arsenic – 0
Cadmiu – 0
Plumb – 0
Mercur – 51 ppm

Desi dovezile demonstreaza cu ajutorul unui certificat stiintific de necontestat potentialul pericol la care este supusa populatia, medicii si farmacistii continua sa recomande vaccinurile antigripale spunand ca mercurul a fost eliminat de pe lista ingredientelor sau ca este utilizat in doze sigure.

Socant este ca pe unele prospecte producatorul mentioneaza faptul ca nu au fost testate vaccinurile si ca eficienta lor nu este demonstrata. Iata un fragment din prospectul vaccinului antigripal Flulaval: „Nu au existat studii controlate care sa demonstreze o scadere a incidentei bolii in urma administrarii vaccinului Flulaval. Siguranta si eficacitatea Flulaval nu au fost testate la copii si adolescenti, femei gravide si cele care alapteaza. Nu a fost evaluat potentialul carcinogen sau mutagen, si nu a fost testat pentru afectarea fertilitatii.”

Flulaval mercury flu shot adverse effects 600

Fiecare doza de Flulaval contine pana la 25 mg formaldehida, neurotoxina foarte periculoasa pentru sanatate si pana la 50 mcg de deoxicolat de sodiu.

Cu alte cuvinte, producatorul nu garanteaza eficienta vaccinului deoarece ea nu a fost demonstrata. Nu se stie nici daca acesta este sigur pentru femeile gravide. In schimb campaniile de marketing sunt foarte agresive si lasa impresia ca odata vaccinul administrat, protectia este de 100%. Oricine ridica semne de intrebare este catalogat ca fiind un oponent al tuturor vaccinurilor.

Conform Natural News au fost identificate urmatoarele reactii adverse posibile in anumite cazuri, post vaccinare:

varsaturi
dureri in piept
edem alergic al gurii
anafilaxie
laringita
slabiciune musculara
artrita
ameteala
parestezii
tremur
somnolenta
sindromul Guillian-Barre
convulsii / crize
facial sau cranian paralizie de nerv
encefalopatie
paralizie a membrelor
insomnie
dispnee
transpiratie

In Romania, Agentia Nationala a Medicamentului (ANM) a anuntat Institutul Cantacuzino, la sfarsitul anului 2013, ca vaccinul antigripal nu poate fi pus pe piata, intrucat au fost descoperite probleme. Imediat, ANM a expediat probe, pentru reverificare, la Agentia Medicamentului din Franta, care a transmis oficial, in 31 ianuarie 2014, ca vaccinul nu este conform normelor. Rezultatele au indicat faptul ca vaccinul antigripal produs la Institutul Cantacuzino are peste 3.000 de unitati per mililitru de endotoxine, fata de sub 100 pentru un produs conform.

Ministerul Sanatatii a desemnat o comisie de experti care a analizat efectele vaccinului antigripal. Intrucat produsul s-a dovedit neconform, el a ramas in custodia Institutului Cantacuzino, peste 400.000 de doze produse, nefiind administrate populatiei. Ministrul sanatatii a sesizat SRI-ul in acest caz iar fostul director al Institutului Cantacuzino este urmarit penal.

(surse NaturalNews.com, Mediafax.ro)

Data publicarii: Duminică 15 Februarie, 2015

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook