CONCURS pe Facebook: Castiga 5 premii x Manualul Mamicii Zen, oferite de Editura Integral

banner logo eintegralDragi mamici, va invitam sa participati la noul concurs desfasurat pe pagina noastra de Facebook, in cadrul caruia puteti castiga unul dintre cele 5 Premii x Manualul Mamicii Zen, oferite de Editura Integral.

Cum participati:

1. Dati like pe Facebook paginilor AmNascutAcolo.ro si Editura Integral
2. Postati un comentariu la concurs in care recomandati altor mamici participarea la acest concurs, cu link activ catre aceasta pagina.

Despre premii: 5 x Manualul Mamicii Zen, oferite de Editura Integral

Manualul Mamicii Zen este o carte semnata Raluca Zenga. In cele 272 de pagini, sotia celebrului antrenor Walter Zenga se adreseaza mamicilor actuale si viitoare intr-o maniera nonconformista, plina de umor. Raluca povesteste experienta sa ca mamica, ilustrand intr-un mod original momentele frumoase si cele de cumpana din timpul celor doua sarcini si ai primilor ani de viata ai copiilor sai. O lectura interesanta, altfel, care demoleaza mituri si sparge prejudecati.

Pe 8 Martie vom premia cele mai dragute si originale 5 comentarii.

Mult succes!

Cele 5 premii va asteapta:

editura integral manualul mamicii zen

Data publicarii: Joi 18 Februarie, 2016

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook