Cum se complementeaza plantele din More Milk Plus

Atunci cand te uiti pe eticheta unui produs galactagog atat de iubit ca More Milk Plus, poate te gandesti ca pur si simplu combinam cateva plante care sprijina aportul de lapte. More Milk Plus este gandit mult mai complex.

In Statele Unite schinduf-ul este cel mai popular galactagog recomandat de expertii in lactatie pentru a sprijini aportul de lapte. Schinduf-ul a fost folosit ca si aliment secole intregi. Este de asemenea un galactagog, deci este o planta cheie in More Milk Plus.

Desi efectele secundare nu sunt comune, unele mamici constata ca atunci cand iau doze mari de schinduf sub forma de capsula sau pulbere, sufera de gaze si diaree ele sau bebelusii lor.

More Milk Plus a fost conceput avand in vedere doua lucruri importante:

In primul rand, deoarece extractele lichide sunt un preparat de calitate superioara (incapsularea unei plante uscate duce la mai multa oxidare), poti lua o cantitate mai mica, reducand astfel sansele de a te confrunta cu efectele secundare.

In al doilea rand, am inclus doua plante – schinel si fenicul – care echilibreaza frumos efectele schindufului. Schinel-ul si feniculul ambele sunt plante digestive care reduc gazele si diareea. Feniculul este in special o planta digestiva clasica, utilizata ca un preparat anti-colici si anti-arsuri la stomac. Poate ai observat ca este oferit in restaurantele indiene ca ajutor digestiv dupa masa.

Credem in calitatea preparatelor noastre si sinergia plantelor din More Milk Plus, care contribuie la succesul sau, fiind cel mai iubit supliment care sprijina lactatia.

Urmareste-ne pe Facebook & Instagram!

Data publicarii: Marți 24 Noiembrie, 2020

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook