Euromedics Cryo/Bank Romania – procesarea si stocarea celulelor stem

 

euromedics logoEuromedics Cryo/Bank Romania, este una dintre cele mai importante banci familiale din Romania, specializata in procesarea si stocarea celulelor stem. Sediul si laboratoarele, proprietatea companiei, se afla in centrul Bucurestiului, intr-o cladire noua, moderna si utilata dupa cele mai inalte standarde.

Avand o echipa formata din personal supracalificat si cu o experienta vasta in domeniul procesarii si stocarii celulelor stem umane, Euromedics detine metode stiintifice si protocoale proprii pentru procesarea a doua tipuri de celule stem:

– Celule stem hematopoietice obtinute din sangele cordonului ombilical
– Celule stem mezenchimale obtinute din tesutul cordonului ombilical

Transportul, pregatirea, procesarea, separarea celulelor stem, criogenarea, stocarea pe termen lung si securizarea acestora reprezinta prioritatile si responsabilitatile companiei.

Euromedics Cryo/Bank ofera suport financiar in valoare de 213.000 euro, flexibilitate financiara, disponibilitate 24/24 H. Euromedics Cryo/Bank seteaza permanent noi standarde de calitate pentru piata din România, calificându-se astfel ca prima optiune pentru parintii ce cauta servicii moderne si de calitate.

Acreditari si certificari

Euromedics Cryo Bank Romania

 

 

Data publicarii: Luni 15 Februarie, 2016

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook