Recoltarea celulelor stem si tatuajele

Intrebare – Cristina: Sunt insarcinata in 7 saptamani si am tatuaje. Pot sa iau in calcul recoltarea celulelor stem la nastere? Mi-a zis cineva ca din cauza tatuajelor nu am voie. Multumesc!

Raspuns – Florentina Ghitan: Va felicitam pentru experienta frumoasa de a devenia mamica! Tatuajul nu este o contraindicatie pentru recoltare.

Exista cateva „mituri” in directia aceasta. Ideea de la care s-a plecat, este ca ar exista riscul transmiterii anumitor virusi prin acul cu care se face tatuajul daca salonul unde se face nu respecta normele minime de igiena.

Totodata, daca dumneavoastra aveti analizele efectuate si nu aveti nici un virus activ, nu aveti nici un motiv de ingrijorare. Pentru informatii despre recoltarea celulelor stem va stam la dispozitie pe site-ul: StemSure.ro si la numarul 0720 78 36 11. Sarcina usoara!

Data publicarii: Duminică 28 Ianuarie, 2018

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook