O doamna din Targu Jiu a inselat sute de mamici pe internet

Sute de mamici din toata tara au fost inselate pe internet, prin intermediul retelei de socializare Facebook. Se pare ca o doamna din judetul Gorj a postat pe mai multe grupuri anunturi de vanzare pentru pampersi, servetele umede, lapte praf si detergenti, la preturi mici, mult sub nivelul pietei.

Mamicile care au dorit sa profite de aceste oferte de nerefuzat au facut platile si ulterior au constatat ca nu primesc nimic.

Mai mult decat atat, vanzatoarea „disparea” nemaiputand fi contactata, cel mai probabil din cauza functiei „block” pe care o activa pentru persoanele care faceau plata produselor comandate.

Potrivit Ziare.com, doamna care a postat aceste anunturi se numeste Ecaterina Mihaela Gurbet si este din Targu Jiu judetul Gorj, iar contul in care se faceau platile era personal.

Dintre zecile poate chiar sutele de mamici inselate doar una a mers la Politie si a depus plangere. Restul inca mai incearca sa o gaseasca pe doamna „afacerista” pe grupurile de mamici de pe Facebook pentru a-si recupera sumele.

Din fericire Politia a demarat o ampla ancheta aflata momentan in desfasurare. Pagubele se ridica la cateva sute de mii de euro, bani achitati de mamicile pacalite in urma postarilor inselatoare din grupurile de parinti de pe Facebook, pentru care nu au primit nimic in schimb.

Data publicarii: Miercuri 12 Iulie, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook