O femeie a gasit aseara un bebelus aruncat la tomberon. L-a luat acasa, l-a spalat si l-a hranit

In vreme ce multi parinti isi doresc cu ardoare un copil, un bebelus a fost gasit aseara, aruncat la un tomberon de gunoi. Femeia din Baia-Mare care a gasit bebelusul, l-a luat imediat acasa, l-a spalat si l-a hranit! Ulterior, femeia a anuntat autoritatile la numarul de urgenta 112.

Politia s-a deplasat la fata locului. Femeia a povestit ca aseara la ora 21.00 se afla pe str. Horea cand a auzit intamplator plansete de bebelus venind dinspre tomberoanele de gunoi.

Cand s-a apropiat, a descoperit copilul, invelit intr-o carpa.

Politia a emis un comunicat oficial in legatura cu acest caz:

Aseară, 04 ianuarie, orele 23.22, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în jurul orei 21.00, o femeie a găsit abandonat un bebeluș pe o bucată de material pe strada Horea, din municipiu, lângă un tomberon din spatele unui imobil.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că apelanta a găsit bebelușul, l-a dus la domiciliul său, l-a spălat, i-a dat să mănânce, după care a anunțat ambulanța și organele poliție.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare – Secția Pediatrie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de la rele tratamente aplicate minorului, urmând a se efectua verificări în vederea identificării părinților. De asemenea, în funcție de evoluția stării de sănătate a acestuia și verificările ulterioare, se va stabili dacă este necesară schimbarea încadrării juridice„.

Data publicarii: Marți 5 Ianuarie, 2021

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook