O mamica a nascut natural chiar pe trotuarul unei strazi din Arad, cu ajutorul a 4 politisti de la ordine publica

In zorii zilei un bebelus s-a nascut pe trotuar in Arad. Pe post de moase au fost 4 politisti de la ordine publica. Acestia au gasit-o intamplator pe mama, careia i se facuse rau pe strada dupa ce iesise pana la un magazin din apropiere. Femeia intrase in travaliu.

Ambulanta a fost imediat solicitata insa pana la sosirea acesteia gravida a nascut o fetita cu ajutorul politistilor care i-au acordat suport medical in limita cunostintelor si suport psihologic.

Medicii au preluat mamica si fetita, a caror stare este foarte buna. In cursul zilei de astazi cele doua au fost vizitate la spital chiar de catre cei 4 politisti care s-au interesat de starea lor de sanatate. Acestia s-au declarat foarte emotionati de experienta de care au avut parte in timpul turei obisnuite.

Data publicarii: Joi 29 Martie, 2018

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook