Am nascut natural la 8 luni

Buna ziua, ms numesc Iacob Alina – am ramas insarcinata dupa 6 luni de tratament. A fost cel mai frumos cadou primit. A fost o sarcina mai grea, cu contractii si de aceea la 8 luni am nascut un baietel de 3,300. Initial mi s-a spus ca este bine, sanatos. Insa dupa cateva ore a inceput calvarul. S-a presupus ca are o infectie, s-a presupus pentru ca nu putut sa ii faca nici o analiza laboratorul fiind inchis.

Am stat 10 zile in spital, 10 zile in care am crezut ca pierd tot ce am mai scump pe lume, insa cu ajutorul bunului Dumnezeu si a doamnei neotalog care s-a ocupat de baietel am reusit sa plecam acasa. Astazi avem un baietel perfect sanatos, care de la varsta de 3 ani stie tot alfabetul iar acum la 4 anisori a inceput sa scrie. Acum sunt din nou insarcinata si sper sa nu mai trec prin aceeasi experienta dureroasa.
Multumesc!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti

Articole Similare

Am nascut natural la 8 luni

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook