,,O mie de ani fără o zi”, un roman de dragoste cu care tinerele mămici se pot delecta pentru un plus de relaxare

Una dintre cele mai potrivite metode de relaxare când ești o tânără mămică este lectura unei cărți bune. Suficient de fascinantă ca să transpună cititoarea într-o poveste pe care să o savureze, dar fără să-i distragă atenția într-un mod negativ, o carte interesantă poate fi citită chiar lângă pătuțul copilului. Nu tulbură liniștea și nici nu are efecte nedorite pentru mamă și copil.

Romanul de dragoste ,,O mie de ani fără o zi”, scris de Ingrid Coman-Prodan a fost publicat la Editura Integral în 2022 și poate fi comandat online de pe www.eIntegral.ro. Cartea mai poate fi găsită și în majoritatea librăriilor online și offline.

„O mie de ani fără o zi” este o poveste de dragoste peste timpuri, care traversează țări și destine, din viață în viață și din moarte în moarte.

În noaptea tumultoasă din primăvara anului 1243, în cetatea din Monségur, Franța, Sigrid și Darl se trezesc cu jandarmii Inchiziției la ușă în toiul nopții, veniți să îndeplinească o fărădelege care va răvăși destinul omenirii vreme de multe secole.

Vor muri amândoi până în zori, și nu le va mai fi dat să se întâlnească decât opt sute de ani mai târziu, pe pământ românesc, când se vor regăsi pe tărâmul care de mii de ani păstrează în el o pecete divină: Moldova.

În inima ei se va petrece minunea pentru care au plătit un preț atât de mare: iubirea perfectă, dincolo de durere și de moarte, din care se va naște o făptură cu harul mântuirii în suflet, cea din urmă speranță pentru omenirea care se încăpățânează, de secole încoace, să-și fie propriul ei dușman.

Este un roman care va produce emoție și trăiri intense în sufletul oricărei cititoare.

Data publicarii: Marți 20 Decembrie, 2022

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook