Parintii pot cumpara carti si jucarii cu reduceri de 50% de la Librarie.net, de Black Friday!

Librarie.net lanseaza anul acesta una dintre cele mai convenabile campanii de Black Friday, care va dura 8 zile, mai exact intre 23 si 30 noiembrie 2015.


Reducerea oferita este majora, in procent de 50%
, valabila pentru cartile din lista editurilor participante la campanie. Lista completa este disponibila in pagina promotiei de pe www.Librarie.net

In afara de aceasta oportunitate unica, clientii Librarie.net vor beneficia de reduceri semnificative la jucarii, papetarie, dvd-uri, filme si produse cadou.

Librarie.net lucreaza cu stocuri generoase, astfel incat nici pe parcursul acestei campanii generoase nu vor exista intarzieri sau alte neplaceri legate de comenzile plasate.

Reprezentantii Librarie.net se asteapta la vanzari record, estimand un volum de 200000 de carti in cele 8 zile, o cifra de cel putin 2 ori mai mare fata de anul trecut cand s-au inregistrat 100000 de carti vandute.

Cartile pentru copii reprezinta un punct forte de interes, de aceea Librarie.net vor veni in intampinarea parintilor cu oferte variate si imbatabile, atat pentru carti cat si pentru jucarii.

Data publicarii: Joi 19 Noiembrie, 2015

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook