Jucarii pentru…parinti

 

De multe ori mi s-a intamplat sa observ un lucru la raioanele de jucarii din supermarketuri: copiii aflati acolo se joaca deopotriva cu parintii. Fiecare dintre ei are sclipirea aceea de incantare in ochi, ia cate o jucarie, o intoarce pe toate partile, apasa pe butoane, o descopera cu o bucurie sincera.

De foarte multe ori se intampla sa apara discutii in privinta jucariei pe care doresc sa o cumpere. Copilul alege ceea ce ii place, parintele alege si el ce i se pare lui mai interesant. Urmeaza discutii in contradictoriu, rugaminti fierbinti si chiar tipete si urlete cu lacrimi de crocodil.

Parintii ar trebui sa stie ca uneori, ceea ce cred ei ca este atractiv pentru copil, nu coincide cu ceea ce acesta isi doreste. Este mai important sa ducem copilul in aria jucariilor pentru varsta lui astfel incat indiferent de jucaria aleasa, sa indeplineasca criteriile de siguranta si sa-l lasam sa aleaga singur ceea ce prefera.

Parintii au si ei la dispozitie locuri de unde pot achizitiona jucarii pentru varsta lor. Ei bine da, exista si asa ceva! De exemplu magazinele online de unde taticii isi pot cumpara masini cu telecomanda, elicoptere cu telecomanda, trenulete electrice, barci, salupe, iahturi cu telecomanda, utilaje de constructii, piese de schimb, baterii si acumulatori.

Jucariile pentru „copii mari” reprezinta o modalitate de relaxare inedita si eficienta, un cadou de efect sau o metoda de a rememora placerea jocului din copilarie, mai ales ca pe vremea majoritatii parintilor de astazi nu existau atat de multe jucarii si locuri de joaca, asa cum exista astazi.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Copii

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook