Timmi-Jucarii.ro a lansat noua colectie de costume pentru copii

 

Pe data de 26 august 2013 magazinul online pentru copii www.Timmi-Jucarii.ro  a lansat noua colectie de costume pentru copii sub brandul propriu. Designul costumelor este original, inspirat din povestile pentru copii, astfel din colectie fac parte 5 costumase colorate denumite sugestiv: Dragon zambilici, Iepurasul alb, Iepurasul roz, Omida colorata si Pinguinul jovial.

Pentru realizarea costumelor au fost folosite materiale de cea mai buna calitate iar criteriul primordial a fost cel al sigurantei si confortului copilului.

Culorile costumaselor sunt deosebit de vesele, atragatoare si in acelasi timp relaxante. Costumele pot fi purtate la ocazii deosebite: serbari, carnaval, sedinte foto sau pot stimula imaginatia si creativitatea copilului in joaca de zi cu zi.

Timmi-Jucarii este distribuitor pentru mai mult de 70 branduri de jucarii. Toate jucariile comercializate respecta normele de calitate si siguranta si asigura protectia celui mic pe perioada jocului.

Pentru a afla vesti despre lansarea oficiala puteti sa ne dati un like pe pagina de Facebook.com/timmi-jucarii iar cei care isi fac cont pe site-ul Timmi-Jucarii.ro vor fi anuntati in premiera despre promotii si produse noi in stoc.

Data publicarii: Joi 26 Mai, 2011

Categorie: Produse recomandate

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook