Regulament Concurs AmNascutAcolo.ro Recomandare produse!

Ajuta-ne sa recomandam mamicilor produsele potrivite!

AmNascutAcolo.ro va premiaza pentru implicarea voastra in comunitate si pentru oferirea informatiilor extrem de valoroase pentru gravidutele si proaspetele mamici care ne viziteaza zi de zi. Inscrie-te la newsletterul nostru si vei fi informata de fiecare data cand un nou concurs este disponibil (noi speram sa avem intre 1 si 4 pe luna) si vei primi de asemenea si instructiunile de participare. Inscrie-te in fiecare editie a concursului si ai sansa sa castigi unul dintre premii:

  • 1  voucher de cumparaturi de la Emag in valoare de 50 RON pentru cea mai buna recomandare, ales de redactie in functie de detaliile oferite;
  • 1 voucher de cumparaturi de la Emag in valoare de 200 RON.

Art.1. Cum participi la concurs:

  1. Aboneaza-te la newsletterul AmNascutAcolo.ro
  2. Primesti prin email instructiunile de participare inclusiv linkul catre formularul de inscriere. 
  3. Trimite informatiile despre produsul recomandat de tine prin formular, asa cum iti sunt indicate in pagina.
  4. Noi verificam si aprobam inscrierea numai daca informatiile sunt corecte si pertinente.
  5. Doar inscrierile aprobate vor fi incluse in articolul final si vor participa la tragerea la sorti pentru premiul de 200 RON.
  6. Vom alege una dintre recomandari, in functie de calitatea detaliilor pentru premiul de 50 RON.

Art.2 Organizatorul

Organizatorul concursului este Drive Profit WEBDEV S.R.L, persoană juridică cu sediul în Ploiesti.

Art.3 Cine poate participa?

La acest concurs pot participa persoane fizice cu cetatanie romana, cu domiciliul stabil în Romania.

Art.4 Conditii de validitate

Participantii trebuie sa indeplineasca conditiile de participare  de la art. 1 și art.3.
Inscrierea  la concurs se poate face in perioada imediat urmatoare, pana cand se ajunge  la un numar de 30 de participanti confirmati.In cazul in care nu se vor inscrie suficienti participanti concursul se anuleaza.

Participantii care nu respecta regulile vor fi descalificati din tragerea la sorti.

Art.5. Desemnarea castigatorilor

Mamicile castigatoare  vor fi desemnațe  prin tragere la sorti cu ajutorul random.org. Extragerea se va face atunci  cand articolul cu informatiile furnizate va fi publicat pe site-ul nostru.

Art 6. Notificarea si predarea premiului

Castigatoarele  concursului vor fi informate cu privire la rezultatul concursului in 24 de ore, prin  afișarea  numelui  pe pagina de Facebook AmNascutAcolo, alaturi de filmarea extragerii. Acestea vor fi contactate prin intermediul datelor de contact pe care le-au completat  în formularul accesat la trimiterea informatiilor.

In cazul în care castigatoarele  nu trimit in 72 de ore informațiile solicitate de catre Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate / incomplete, isi vor pierde premiul si vor fi extrase alte mamici.

Art. 7. Drepturi de autor

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postării unor comentarii sau imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com  si  pe platforma amnascutacolo.ro.

Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate in pagina de Facebook AmNascutAcolo.ro.

Va uram succes!

Data publicarii: Marți 5 Octombrie, 2021

Categorie: Blog

Articole Similare

concurs

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook