S-a aprobat: Primaria da cate 2500 lei pentru fiecare nou-nascut

Proiectul prin care Primaria va da un stimulent financiar de 2500 lei pentru fiecare nou-nascut a fost astazi aprobat. Primaria Capitalei va oferi stimulentul financiar familiilor care indeplinesc urmatoarele conditii:

* Unul dintre parinti sa aiba domiciliul pe raza Municipiului Bucuresti;

* Copilul sa se nasca intr-o maternitate din Bucuresti;

Suma de 2500 lei va fi acordata parintilor in baza unui dosar care va contine: Cartea de Identitate al unuia dintre parinti (original si copie), Certificatul de nastere al copilului (original si copie), Bilet iesire din Maternitate sau Certificat medical constatator al nasterii, Cerere tip disponibila la Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti din cadrul Primariei Capitalei.

Termenul pentru depunerea dosarului este de 1 luna de la nasterea copilului. Dosarul se poate depune la sediul Directiei Generale de Asistenta Sociala Bucuresti (Primaria Capitalei).

UPDATE: Incepand de astazi 3 Iulie se pot depune cererile. Primaria a anuntat ca si persoanele cu viza de flotant care locuiesc in Bucuresti pot beneficia de acest stimulent financiar.

Data publicarii: Joi 8 Iunie, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook