VIDEO: Andreea Florentina Tudose s-a infectat cu COVID19 cand era insarcinata in 33 de saptamani si nu lua in serios pandemia. A urmat un cosmar. Iata marturiile romancei stabilite la Londra

Andreea Florentina Tudose este o romanca stabilita la Londra. Neluand in serios virusul si pandemia, pe 21 mai, cand era insarcinata in 33 de saptamani a participat impreuna cu sotul la un eveniment la care regulile de distantare sociala nu au fost respectate. Acolo s-au infectat 6 persoane, printre care si graviduta romanca. Dupa doar 2 zile cand au aparut primele simptome, a inceput cosmarul. Atat Florentina cat si sotul sau au fost internati. Din pacate, in cazul Florentinei, evolutia virusului nu a fost deloc usoara.

Femeia s-a filmat pe parcursul internarii si a declarat:

Andreea Florentina Tudose: ,,Am avut dureri foarte mari. Zici ca cineva imi trage carnea după mine. Si frisoane. Este groaznica boala asta. Groaznica. Am momente cand cred ca nu mai revin, nu mai ajung acasa.”

Andreea Florentina Tudose: ,,Mi-au zis ca trebuie sa scoata copilul si ca am sanse 50-50 sa traiesc sau sa mor, pentru ca plamanii mei sunt foarte foarte afectati”. Dupa alte cateva zile, lucrurile s-au agravat si Florentina a fost intubata.Pe data de 5 iunie medicii au operat-o iar bebelusul s-a nascut prin cezariana. Florentina a ramas in coma indusa si s-a zbatut intre viata si moarte.

Andreea Florentina Tudose: ,,7 zile de teroare pentru familia mea. Eu nu am stiut nimic. N-as fi fost critic. Nu eram daca nu eram gravida atat de avansat. Atat vreau sa va zic. Stati acasa pentru ca eu am trecut printr-un cosmar oribil si inca trec pentru ca copilul meu e in spital si eu nu pot sa il vad”.

Dupa inca 10 zile de recuperare a fost externata. Medicii care i-au salvat viata au aplaudat atunci cand Florentina a fost condusa la iesirea din spital.

Andreea Florentina Tudose: ,,Va multumesc. Datorita voua eu si copilul meu suntem in viata”. Tatal copilului, sotul Florentinei Tudose a privit momentul din spatele unui geam, fiind in continuare infectat cu SARS-COV2

Data publicarii: Miercuri 24 Iunie, 2020

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook