Florentina: „Sarcina a decurs foarte bine, nu am avut probleme…nu am avut stari de rau, din contra nici nu am simtit ca sunt insarcinata!”

Ma numesc Florentina, am un baietel de 1 an si 8 luni. Mi-am dorit din tot sufletul sa raman insarcinata, iar vestea cea mare a venit la 1 luna dupa ce eu si sotul ne-am unit destinele in fata lui Dumnezeu! A fost un sentiment minunat!

Sarcina a decurs foarte bine, nu am avut probleme…nu am avut stari de rau, din contra nici nu am simtit ca sunt insarcinata!

Primul control l-am facut la 10 saptamani si 3 zile, iar de atunci lunar m-am dus la control. Bebe s-a dezvoltat foarte bine. A stat in burtica pana la 41 de saptamani si 2 zile.

Doar ca la nastere au fost cateva complicatii din cauza ca aveam contractii iar eu nu le simteam si bataile inimioarei lui scadeau din ce in ce mai mult.

De aceea domnul doctor a recurs la operatia de cezariana care s-a sfarsit cu succes. Baietelul meu Denis-Iulian s-a nascut pe 6 Iulie 2016 cu 2710 grame si 50 cm.

Sunt o mamica foarte fericita! Si ma bucur in fiecare zi de fiecare moment pe care îl petrec cu el.

(Florentina)

Data publicarii: Vineri 30 Martie, 2018

Categorie: Gravidele sunt frumoase

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook