VIDEO: Nasterea naturala in masina

Momentul nasterii poate sa surprinda viitorii parinti in situatii inedite. Nasterea in masina a facut de multe ori subiect de gluma. In realitate insa foarte multe mamici s-au confruntat cu aceasta situatie.

De obicei nasterea in masina are loc usor si rapid. Explicatia consta si in faptul ca in anumite cazuri plimbarea cu masina poate stimula nasterea.

Pentru a calatori in siguranta cu masina in timpul sarcinii, mai ales in ultimultrimestru se recomanda pozitionarea scaunului masinii pe care sta gravida la o distanta cat mai mare de bord.

Centura de siguranta nu trebuie niciodata plasata pe abdomen ci sub abdomen. In cazul in care se declanseaza nasterea centura se scoate.

In toate situatiile soferul trebuie sa conduca foarte prudent, cu atentie, la o viteza adaptata conditiilor de mers, regulilor de circulatie si carosabilului.

In cazul situatiilor de urgenta, se recomanda stabilirea imediata a legaturii telefonice cu specialistii.

Mai jos va prezentam un filmulet realizat de un tatic. Aflati in drum spre maternitate, si-au intampinat bebelusul chiar in masina.Data publicarii: Miercuri 22 Martie, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook