Cum beneficiaza copilul in siguranta de aerosolii marini

Vacanta la mare este benefica pentru copii, daca parintii vor tine cont de cateva aspecte importante. Astfel copiii vor beneficia de avantajele pentru sanatate si in acelasi timp se vor simti bine. Iata care sunt acestea:

* Pentru a beneficia din plin de aerosolii marini care sunt ionizati negativ si care contin clorura de sodiu, magneziu, calciu si iod, asezati-va cu copilul atunci cand mergeti la plaja exact unde se sparge valul, pe malul marii. Este cel mai potrivit loc pentru a face plaja alaturi de copii din punct de vedere al sanatatii, in plus ei vor putea construi castele de nisip si se pot juca in voie cu formele.

Aerosolii marini previn afectiunile respiratorii, alergiile si stimuleaza sistemul imunitar al copiilor.

* Copilul ar fi bine sa poarte mereu ochelari de soare si palariuta sau sepcuta preferata. Cautati solutii pe placul copilului astfel incat sa nu stea cu capul descoperit in soare.

* Mergeti la plaja impreuna cu copilul numai pana in orele 10.00 dimineata si dupa-amiaza dupa orele 17.30. Expunerea la soare in afara orelor recomandate este interzisa.

* Aplicati de fiecare data crema pentru protectie solara cu factor ridicat cu 20 minute inainte de a expune copilul la soare, chiar si atunci cand este vorba despre o banala iesire pana la magazin si nu neaparat de mers la plaja.

* Nu pierdeti din vedere hidratarea. Copilul trebuie sa bea multa apa plata pe tot parcursul zilei iar cantitatea va fi suplimentata la plaja.

Data publicarii: Sâmbătă 7 Iunie, 2014

Categorie: Copii

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook