Darul cel mai minunat primit de la parinti: viata

 

Este o dovada de infinita dragoste conceperea unei fiinte si acceptarea prezenta sale, mai intai in trupul mamei, apoi in familie. Toti cei aflati in viata suntem norocosi din acest punct de vedere, fiindca parintii au consimtit ca noi sa intram pe poarta lumii.

De-a lungul vietii parintii se straduiesc sa nu ne lipseasca nimic. Mainile lor muncite si noptile nedormite spun povestea renuntarilor parintesti puse in slujba fericirii copiilor. Mama renunta la o rochie eleganta, sa-i cumpere domnisoarei ceva frumos, tatal isi mai ia o slujba sa achite o taxa de masterat! Nu este deloc usor sa fii parinte!

Copiii se cuvine sa inteleaga ca viata este cel mai de pret dar primit de la Dumnezeu prin parintii lor, de aceea nu au dreptul sa le reproseze celor care i-au adus in lume saracia sau greutatea vietii! Nimic nu este mai frumos decat sa invingi greutati, sa rezisti furtunilor devastatoare, sa-ti castigi existenta prin truda propriilor maini si a inteligentei, sa oferi bucurii celor din jur din banii tai! Putem gusta toate aceste fructe ale vietii fiindca parintii au consimtit ca noi sa ne nastem.

(Autor: Elena Stan)

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Copii

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook