Alessandra, din Bucuresti: „Toate clipele dificile pot fi infruntate cu brio avand o atitudine potrivita si stiind ca oferiti viata unei minuni!”

Sunt insarcinata in luna a 7-a, prima sarcina. Momentul in care am aflat ca se formeaza o noua viata in pantecul meu a fost un mix de emotii. Eu iubesc tare mult copiii, insa nu ma vedeam niciodata in postura aceasta, intrucat ma consider imatura in unele aspecte si stangace.

De altfel, ma temeam de reactia celor apropiati. Din fericire, ei au constituit si constituie un sprijin enorm si ma fac sa realizez ca ceea ce experimentez trebuie privit ca fiind ceva divin, o binecuvantare, nicidecum o povara.

Intuitia imi dicta ca voi avea un baietel, insa in jurul lunii a patra, am aflat ca va fi fetita si ca data probabila a nasterii va fi intre 17-20 Mai, asta insemnand ca va fi tot in zodia Taur, precum sunt eu si tatal micutei, in cazul in care nu va intarzia nasterea.

Bineinteles, nu este un lucru atat de semnificativ, important e sa o pot aduce cu bine pe lume, sa fie sanatoasa si sa o putem proteja si iubi cum putem mai bine!

In privinta starilor din sarcina, pot spune ca am trecut si prin momente dificile, insa normale. Acum, aflandu-ma in trimestrul 3, experimentez des carcei si mi-e tot mai dificil sa gasesc o pozitie buna de somn, insa ma adaptez!

Le urez sarcina usoara mamicilor, forta fizica si mentala! Toate clipele dificile pot fi infruntate cu brio avand o atitudine potrivita si stiind ca oferiti viata unei minuni!

(Alessandra, Bucuresti)

Data publicarii: Vineri 30 Martie, 2018

Categorie: Gravidele sunt frumoase

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook