Galina: „Prima sarcina a decurs foarte bine dar neavand experienta ma agitam la toate sfaturile pe care mi le spuneau cei din jur”

Ma numesc Galina. Am doi copilasi. Prima sarcina a decurs foarte bine dar neavand experienta ma agitam la toate sfaturile pe care mi le spuneau cei din jur. A doua sarcina a fost o perioada foarte frumoasa. Am inceput sa vorbesc cu bebelusul din prima zi de cand am aflat ca sunt insarcinata.

Ii simteam fiecare miscare si ma mangaiam pe burta ca sa simta ca sunt alaturi.

Se agita foarte mult cand o tineam in brate pe fetita mai mare. Ii simteam loviturile cu piciorusele in stomac. Dar cred ca o facea nu din gelozie ci din iubirea care se vede in ochisorii lui si acum cand o vede pe sora sa langa el. In luna a saptea de sarcina am zburat cu avionul din Turcia in Romania.

A fost o calatorie usoara si am continuat sa ma misc pana in seara cand am nascut. As dori ca toate viitoarele mamici sa aiba o sarcina si o nastere la fel de frumoase si usoare ca ale mele.

(Galina)

Data publicarii: Joi 13 Decembrie, 2018

Categorie: Gravidele sunt frumoase

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook